top of page

TRADE EVENTS

אירועים מיוחדים לאנשי תעשיה
Get ready...
הכניסה לאירועים מותנית בהצגת כרטיס תעשיה לשבוע הקוקטיילים 2023 אישי בתוקף
- ההרשמה נסגרה
- 17 במאי 2023, 14:00 – 15:30קלאביס, שדרות רוטשילד, תל אביב-יפו, ישראליש טרואר בטקילה? באמת יש מחסור באגבה ? מה מייחד טקילה ארטיזנל ? בטעימת רוחב השוואתית נטעם שמונה תזקיקי אגבה מחמש מזקקות ומארבעה אזורי גידול שונים. טרואר, תהליכי ייצור, זני אגבה אלו רק חלק מהמרכיבים המבדילים בין התזקיקים שנטעם. נשווה בין בלנקו ארטיזנל מאיזור לוס אלטוס לבלנקו
- 17 במאי 2023, 11:00 – 13:30בושוויק, Nahalat Binyamin St 28, Tel Aviv-Yafo, Israelהאקדמיה של אימפריאל - המשאב האנושי הוא נקודת תורפה החוזרת על עצמה בתחום המסעדנות, מרבית המקומות תקועים במעגל אינסופי של גיוס, הכשרה, שחיקה ועזיבה של צוות. איך יוצאים מהמעגל הזה? כמה זה 'מספיק צוות' ואיך מוצאים את הנקודות איזון השונות בניהול הכוח אדם של בר או קבוצת ברים?
- 16 במאי 2023, 15:00 – 16:30ברנקה, זמנהוף 26, תל אביב-יפו, ישראליש טרואר בטקילה? באמת יש מחסור באגבה ? מה מייחד טקילה ארטיזנל ? בטעימת רוחב השוואתית נטעם שמונה תזקיקי אגבה מחמש מזקקות ומארבעה אזורי גידול שונים. טרואר, תהליכי ייצור, זני אגבה אלו רק חלק מהמרכיבים המבדילים בין התזקיקים שנטעם. נשווה בין בלנקו ארטיזנל מאיזור לוס אלטוס לבלנקו
- 16 במאי 2023, 11:00 – 13:30בושוויק, Nahalat Binyamin St 28, Tel Aviv-Yafo, Israelהאקדמיה של אימפריאל - כולם יודעים להמציא קוקטייל – אבל לקחת אסופה של מתכונים ולהפוך אותם לתפריט זו כבר אופרציה מאתגרת הרבה יותר – צריך לשנות את הסדר של כל הפריטים בבר, להחליט מי מכין מה ומתי, חיי מדף של מוצרים וזמינות של חומרי גלם, לחשב עלויות, ללמד את הצוות טכניקות חדשות וסדרי עדיפויות שונים והשיוו
- 15 במאי 2023, 11:00 – 13:30בושוויק, Nahalat Binyamin St 28, Tel Aviv-Yafo, Israelהאקדמיה של אימפריאל - איך אנחנו מציבים יעדים, מנתחים נתונים ובונים תכניות לעתיד עבור הבר אותו אנחנו מנהלים? כולנו נתקלים שוב באירועים והפקות שאינן הפתעה ובכל זאת מגיעים אליהן לא מוכנים, היתה לנו שנה להיערך לסילבסטר – ועדיין בשבוע האחרון פתאום הכל נהיה דחוף. האם אפשר בכלל לשבור את המעגל הזה?
bottom of page