top of page

אמארו מונטנגרו - Amaro Montenegro
פעילות אמארו מונטנגרו
בשבוע הקוקטיילים של תל אביב


אמארו מונטנגרו הינו ליקר צמחים מריר תוצרת איטליה ("אמארו" באיטלקית משמעותו "מריר".
ליקר אמארו הינו דיג'סטיף המורכב מהשרייה של מגוון עשבי תיבול ותבלינים עם אלכוהול נקי כאשר העשבוניות והתבלון שבו אמורים לסייע בעיכול של ארוחה כבשה ודשנה.
אמארו מונטנגרו מיוצר בבולוניה שבאיטליה מאז 1885 ועשוי ממגוון רחב של עשבי תיבול (מעל 40) מרחבי העולם.
בין מרכיביו ניתן למצוא קליפות תפוזים מתוקים ומריבים, תפוזי מיני מיובשים, אגוז מוסקט, ציפורן, קינמון, אורגנו, זרעי כוסברה ועוד.
מאז תחילת ייצורו, צבר הליקר הכרה רבה ברחבי העולם והוא מהווה היום את אחד הסמלים המרכזיים בתעשיית ייצור הליקרים האיטלקית.
אמארו מונטנגרו בעל אחוז אלכוהול נמוך ומומלץ לצריכה על קרח או ביחד עם טוניק או עם יין מבעבע יבש.

אירועים מיוחדים
- יום ה׳, 18 במאיבק רום אימפריאל
- יום ג׳, 16 במאירחבת הבימה, רחוב הוברמן



bottom of page